Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВКолкото и късно да влезеш в

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВКолкото и късно да влезеш в
Коментари Харесай

Костадин Ангелов за Трифонов: Той разбра, че има разлика между искам и мога

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Колкото и късно да влезеш в политиката, в никакъв случай не е късно да станеш за срам. Поведението на Трифонов е необичайно, когато бягаш от гласоподавателите и не искаш да застанеш с лицето си пред тях и да дадеш причини, тъй като минава време, хората почват да стопират да слушат политиците и да гледат какво вършат. Той остана правилен на непокътнатата си марка, написа един текст във фейсбук и от него аз си върша три извода. Какво сподели той с този текст без да приказва?  Първото, което сподели е, че не става за министър председател. Второто е, че не може да сформира държавно управление и третото е, че е почнал разликата сред " аз желая " и " аз мога ". Това ми стана на мен ясно от неговата позиция през днешния ден.

Това разяснява в ефира на бТВ министърът на опазването на здравето в оставка проф. Костадин Ангелов. 

Тя поддръжката в Народното събрание е доста видна. В момента има над 160 депутата в Народното събрание, които гласоподават амблок, които вземат решения за един ден. Понякога в залата липсва и дисциплинираност, на моменти и разсъдък, уточни той.

Когато си споделил на гласоподавателите си, че се бориш за тази страна, би трябвало да носиш и отговорност. Ти би трябвало да кажеш какво искаш да направиш и заставаш с лицето си. Трябва да си пореден в дейностите си, мислите си, думите си, уточни Ангелов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР